Vem Är

Jenny Krigh - Globalyoga i Östergötland

Välkommen till min hemsida!

Jag är Jenny Krigh – Yogalärare och bosatt i Tjällmo, Motala.

Jag brukar säga att Yoga är mitt livssnöre, vad som håller mig uppe genom livets bergochdalbana.

Född i Umeå, uppvuxen i Örebro och landade i Tjällmo. Jag fann yogan hemma i mitt vardagsrum 2016. Efter många år på gymmet och många mil i löparskorna så var min kropp stel och jag behövde hitta enkla stretchövningar för att ge min kropp en chans att bli lite mer rörlig.

En vän till mig skickade några yogapositioner som jag kunde prova, en av dem var Utthan Pristhasana / Ödlan. Jag minns att jag tänkte ge upp i samma sekund som jag provade, min kropp stretade i mot från alla håll och att andas samtidigt var omöjligt. Jag föll för utmaningen, lovade mig själv att ge Ödlan några minuter varje dag i två veckor. Dessa två veckor har passerat och I dag har jag svårt att tänka mig ett liv utan Yoga.

Min Väg Till Yogan

Tanken på att utbilda mig till yogalärare föddes redan under mitt första yoga år. De goda effekter som yogan har på mig ville jag dela med andra.

Redan som barn sa jag att jag skulle bli lärare som vuxen, men det tog 38 år att komma fram till vad jag ville undervisa. Att få ge andra människor yoga är inte bara ett arbete, det bygger en djupare relation till yoga samt att det fyller mig med glädje, tacksamhet och mod.

Glädje för att få dela och ge något större, tacksamhet för att uppleva andra människors välmående, mod att våga ge av mig själv, att lära mig mer, se mer, ha ett öppet sinne och hjärta mot andra människor.

Namnet Sense Of Yoga blev självklart, jag vill ge känsla, känslan av vad yoga kan vara för vara för Dig.

Namasté // Jenny